Blue Hotell

Vill du boka en weekend i stockholm där du kombinerar shopping och stadens puls med vacker och rogivande miljö? I stå fall bör Blue Hotel på Lidingö vara ett av valen att välja mellan.

Nära – men ändå en bit bort

Blue Hotell ligger enbart 20 minuters bilfärd från Stureplan. Det är alltså nära till Stockholms allra mest centrala delar. Men efter en dag med puls kan det vara skönt att hitta lugnet. Åk ut längst ut på Lidingö och checka in på Blue Hotell som ligger längst ut på en udde och därmed är helt omringad av vatten.

Nytt Spa

Spaavdelningen öppnade 2015 och består av ett samarbete med det lyxiga märket Babor. På anläggningen finns ett stort utbud av behandlingar att välja mellan och det är även möjligt att köpa hem produkter efter avslutad behandling. Här kan man komma på dagspa/kvällsspa eller beställa spapaket som innehåller övernattning och entré till anläggningen flera dagar i följd.

Dagspa har öppet torsdagar och fredagar och kostar då 650kr. Man får då tillgång till hela anläggningen mellan 9 och 14. Bland annat finns tillgång till ångbastu, varma marmorhällar, relax, bastu och utomhuskällor. Te, frukt och nötter finns alltid tillgängligt. Efter tiden i vattnet/bastun bjuds det på en lunchbuffé.

Rummen

”Våra hotellrum är inte stora men naggande goda”

Så sammanfattar hotellet sina rum och det stämmer mycket väl. De är inte stora men alla bjuder på härlig havsutsikt, stilren inredning och en skön känsla. Det finns sex olika rumskategorier på de totalt 63 rummen. Oavsett val av rum får man alltid dusch, TV, Minibar och Safety Box.

Exempel på rum är:

  • XL Double Room

Ett dubbelrum som är extra stort. Men det är inte enbart detta som utmärker dessa rum utan även dess inredning. Rummet har underrubriken ”The Orient Dream” och det speglar tydligt rummens inredning. Orientalisk stil helt enkelt.

  • XS SIngle Room

Även här har hotellet lyckats sätta en väldigt speglande underrubrik ”For singels or couples not in love”. Man blir lättare kär i den man är nära – och nära kommer man minst sagt i detta rum. Trots deras underrubrik är detta inte ett rum för två…