Det är på våning 8 på Clarion Hotel Sign som man hittar Selma Spa city. En oas mitt i Stockholms city där avkoppling från vardagen, jobb och shopping är i fokus.

 

Med utsikt över Stockholms takåsar (varför inte passa på med stadsvandring på taken i Gamla Stan?) finns inte bara tillgång till spa, massage och yoga utan även events som poolpartyn eller nattdopp. I både dagsspa och kvällsspa finns möjligheten att välja till ett glas bubbel i priset. Det här är öppet för alla att boka antingen man bor på hotellet eller bara gör ett besök. Boende på hotellet betalar ett lägre pris. För den som vill går det också att hyra till födelsedagsfesten, möhippan eller liknande.

 

Inte sällan finns det erbjudanden att använda sig av så som ”gå två betala för en” vilket kan passa de som vill unna sig en shoppinghelg i storstaden med centralt boende. I Stockholm går man gärna mycket och efter en lång dag bland affärer, och med trötta ben, kan en massage eller någon annan behandling vara extra välkommet. Här finns det även behandlingar för barn i sällskap med en förälder.

 

Tar man hissen ner till andra våningen hittar man hotellets gym som är fullt utrustat med den senaste utrustningen. Som det första av Clarions hotell tar de här maskinerna tillvara på den energi som produceras i gymmet och kopplar det till elnätet.

 

Efter träningen är det viktigt med återhämtning och i väntan på en välgörande massage eller annan behandling kan man hålla ryggen varm med ett vetebälte.

 

Den som sedan vill äta en bit mat, efter eller under tiden på hotellets spa kan antingen välja något av de lättare rätterna som finns på Selma Spa eller göra ett besök i restaurangen som har öppet från frukost till sen kväll.

 

Hotellet erbjuder rum från ett mindre dubbelrum på 17 kvadrat till delux dubbelrum, svit för upp till 3 personer eller familjerummet där 4 personer kan bo.