Med det lite udda namnet Hotel With Urban Deli erbjuds även en lite udda hotellupplevelse – mitt i centrala Stockholm. Ett supermodernt hotell men som är helt under markytan. De som absolut eftersöker fönster får boka annat hotell. Men i övrig bjuds det på allt vad man förväntar sig vid en hotellvistelse.

Teknik och design i fokus

De 106 rummen är på mellan 12 och 25 kvadratmeter så storleksmässigt är det inget ”supermodernt”. Men i alla rum finns en 48 tums Led-TV, mycket bra ljudsystem samt höghastighets Wi-Fi. Här man kan njuta av ”världens (förmodligen) snabbaste hotell-Wifi”

Priser och bokning

Via hemsida går det att snabbt boka ett rum. Sök- och bokningsfunktionen är däremot helt på engelska. Önskas istället bokning på svenska behöver bokningssidor så som Hotels.com användas. Prismässigt ligger de som många andra centrala hotell med priser kring 1200 kr för ett enkelrum.

Det går däremot att få lägre pris genom att bli medlem hos dem. Det ger då halva priset på var sjätte bokning. Det går även att få rabatt via vissa samarbetspartners.

Många hotellkedjor har samarbete med kreditkortsföretag vilket gör att man kan boka betydligt billigare boende med dessa kort. Däremot varierar det mellan de olika korten vilken hotellkedja man kan få rabatt hos. Hos With Urban Deli ges ett erbjudande för de som har Everyday Card. Detta genom att ett dubbelrum med frukost kan bokas för 990 kr. Kortet har även fått utmärkelsen ”Bästa bensinkortet” av Bensinkort.nu vilket gör att både resa och boende i detta fall går att få något billigare.

Ännu en möjlighet till lägre pris är att kolla under ”Erbjudanden” på hemsidan. De har exempelvis en kampanj som de kallar för ”Lazy Rate” som gäller på utvalda söndagar. Priset är då 790 kr och dessutom ges 20 % på all mat i restaurangen.

Närhet till allt

Vill du bo centralt med närhet till allt? Då kan mycket väl detta hotell erbjuda ett passande boende. Det är inte mer än 10 meter till Hötorgets T-bana. Det är bara att gå ut genom dörren för att komma till stationen. Men trots att hotellet ligger så nära störs man inte av ljudet från den. Detta genom att man satsat kraftigt på ljudisolerade dörrar och material. En punkt i marknadsföringen från detta hotell är just att de har ”tysta rum”.

Till shopping och uteliv är det ett par hundra meter och de som kommer med tåg behöver bara gå 1,2 km för att komma till Centralstationen.