Hotell i Kista

Hotell i KistaKista är sedan åttiotalet känt som Sveriges ledande IT-centrum och här finner man både nationella huvudkontor samt internationella Sverigekontor för ledande företag inom IT-branschen. Kista har ofta kallats Sveriges Silicon Valley men har mycket mer att erbjuda än högteknologiska företag. I Kista finns till exempel en stor galleria med eget garage, affärer, matställen och biograf. Här finns också Kistamässan som öppnades 2011 i Kista finner du också två av Sveriges högsta byggnader, Victoria Tower och Kista Science Tower som är överträffade enbart av Turning Torso i Malmö.

Victoria Tower är 120 meter högt och ligger i anslutning till Kistamässan och är Nordeuropas högsta hotell. Färdigställt 2011 har det med sina toppmoderna rum blivit ett populärt boende både för turister och företagare. Med sin placering intill mässan är den välbesökt av både utställare och besökare till själva mässan. Hotellet ingår i Scandickedjan och har en hög standard på både rummen och de gemensamma ytorna.

Med gratis lånecykel är Connect Hotell Kista ett hotell för den som gillar att utforska lite mer på egen hand. Hotellet ligger endast ca 700m från tunnelbanan men med lånecykeln så kan du ta dig fram utan att bekymra dig över tidtabeller. Rummen är bra och det är aldrig bekymmer med att få extra täcken eller handdukar om man så önskar. Ett trivsamt hotell som ligger nära det mesta.

Med Kistas anknytning till IT-branschen är hotellet Mr Chip ett fyndigt namn. Hotellet har alla bekvämligheter såsom egen restaurang, gym, wifi, kabel-TV och inte minst gratis parkering. Med sitt läge är Mr Chip nära till affärer, restauranger och caféer om du hellre vill äta ute.

Memory Hotel ligger nära gallerian där du kan gå på bio, shoppa och äta. På Memory Hotel har du gratis wifi, parkering och relaxavdelning med bastu. Man kan också sola solarium om man så önskar. Alla rum har en hög standard och man får ett vänligt bemötande av den duktiga personalen.

Kista har många alternativ att välja mellan om du söker hotell. Priserna är varierande och det är lämpligt att jämföra priser och vad som ingår i boendet. Ett hotell som har lägre kostnad kanske inte har gratis parkering till exempel.

Med sin närhet till centrala Stockholm, samt de verksamheter som finns här, är Kista en bra plats att boka hotell både för företagare och för turister. Som företagare är kontorsbyggnaderna nära och för alla är Storstaden enbart 17 minuter bort med tunnelbanan.