hotell i NackaOm du står på Skeppsbron i Stockholm och blickar österut så ser du Nacka, en vackert belägen kommundel mitt i mellan skärgården och storstaden gör att du från Nacka har nära till allt. Läget gör att Nacka är en bra plats att boka hotell på eftersom de utmärkta kommunikationerna gör att du har kort restid oavsett om du vill njuta av havet, storstaden, shopping eller naturen.

Man kan boka direkt på hotellen genom att kontakta dem och man också välja att använda en webbsida som samlar hotellen och gör det enklare att jämföra priser. Om du söker någonstans att bara sova för att sedan utforska staden eller om du samtidigt vill ha en upplevelse även på hotellet spelar ingen roll, du kan finna båda delar i Nacka.

Hotel J, Ett fridfullt, vackert hotell som mer ger en känsla av en exklusiv klubb än ett hotell. Med moderna rum som sköts om ordentligt kan du lita på att ditt boende blir bekvämt. Utsikten från rummen över vattnet är mycket rogivande och trots att det känns lantligt och idylliskt är det mycket enkelt att snabbt ta sig in till centrala Stockholm. Hotellet erbjuder varmgarage vilket är välkommet om man semestrar under årets kallaste dagar.

Nacka Stadshotell, centralt beläget i Nacka med gångavstånd till både affärer och restauranger gör att många väljer detta hotell. Bra och trevlig personal som bemöter en professionellt och möjlighet till garageplats gör att detta hotell är mycket prisvärt.

Quality Hotel Nacka, med sin omedelbara närhet till stationen är det ett utmärkt alternativ om man vill åka på räls hellre än på väg till sin valda ort. Ett toppmodernt hotell med gratis wifi på rummet och med en relaxavdelning med pool och bastu gör att man kan slappna av efter en dag på stan.

Yasuragi, ligger visserligen en bit från Nacka men är ändå värt att nämnas i sammanhanget då det ligger i Saltsjö-Boo som är nära Nacka. Ett fantastiskt spahotell med inspiration från Japan. Här kan du bli ompysslad på japanskt vis med olika typer av bad med tvagningar, avslappningar, massage och andra behandlingar för både kropp och själ. Hotellet har konferensmöjligheter och passar både till privat boende och till företag.

Har du tänkt besöka Stockholm är Nacka en bra plats att boka hotell vare sig du reser privat som turist eller inom jobbet eftersom du här får ett betydligt lugnare boende men med direkt anslutning till storstaden.