Hotell i Solna

Hotell i SolnaSolna ligger nordväst om centrala Stockholm. Här finner du Friends Arena som är Hammarbys hemmaarena, Mall of Scandinavia som är ett stort köpcentrum med allt du behöver och lite till. Solna Business Park ligger också här och lockar många företag att husera här med goda kommunikationer och klimat för företagande. Med sin omedelbara närhet till Stockholms stad är Solna ett mycket bra ställe att boka boende på när du vill besöka huvudstaden.

I direkt anslutning till Friends Arena finner du Quality Hotel Friends, ett modernt hotell med 400 rum. Gratis wifi gör att du kan hålla dig uppkopplad och samtliga rum har minibar och TV. Ett bra boende för dig som är i Solna för att besöka Solna Business Park och samtidigt vill ha nära till köpcentrum och fotbollsmatcher.

I Solna finns väldigt många olika hotell och hotellkedjor, och det lönar sig att ringa runt och jämföra priser eftersom det kan kosta så lite som 400 kronor för en natt på de billigaste och så mycket som 4000 kronor för samma natt beroende på vilket hotell man väljer. Snittpriser i Solna ligger dock på runt 900 kronor per natt och inberäknar både 3 och 4-stjärniga hotell. Oavsett om du använder webbsidor för att boka hotell eller om du helst ringer runt till hotellen själv så är det värt att ta god tid på sig då det kan handla om att spara många tusenlappar.

Mitt i Solna hittar du Park Inn by Radisson Solna som har fått extremt bra gästbetyg, de allra flesta rekommenderar detta hotellet då de har bra priser, hög standard och mycket trevlig personal. Hotellet är familjevänligt och passar mycket bra till de som är här för att turista och shoppa.

Scandic Järva, ett Scandichotell med den standard Scandic normalt håller. Bra rum, bra mat och bra personal ger ett boende utan överraskningar och besöks ofta av de som reser inom jobbet då de vet vad de får, de får precis vad de förväntar sig av Scandic.

Best Western Premier Collection The Winery Hotel, ett hotell som samtidigt har egen vintillverkning i huset kan vara ett mycket trevligt ställe att besöka. Man kan få se hur vintillverkningen går till och man kan också ha vinprovningar. Ett mycket spännande alternativ till vanliga hotell och du kan få följa hela processen från druva till vin. Hotellet är mycket stolt över sina traditioner och om du älskar viner är detta ett perfekt boende för dig.