Göra under sitt besök i Stockholm

Du vet säkert var du ska bo när du åker till Stockholm, men vad finns det att göra och var finns den bästa maten? Just detta delar vi med oss i denna artikel. Det finns något för alla smaker oavsett om det gäller sightseeing eller middag. Så se till att du har dina dagar fria under tiden du är i Stockholm för att inte missa något. Överlåt en del av ditt arbete till någon annan på företaget eller ta hjälp externt. Är du företagare kan en redovisningskonsult hjälpa dig med de administrativa bitarna, ett sådant proffs är enkelt att hitta via www.auktoriserad-revisor.se.

Turista i huvudstaden

Det finns en hel del att göra i vår huvudstad. Vi rekommenderar bland annat att ta en tur till Vasamuseet, Drottningholms slott och Sturebadet.

Vasamuseet: I detta museum finns Vasa som är världens enda bevarade 1600-talsskepp. Hela 95 procent av skeppet består av originaldelar och är prytt med hundratals snidade skulpturer.

Drottningholms slott: I slottet kan du uppleva en historisk miljö av högsta klass. Slottet är uppfört på 1600-talet och är Sveriges bäst bevarade kungliga slott.

Sturebadet: I Sturebadet kan du ta en avkopplande dag och njuta av olika behandlingar. Spamiljön är från runt 1800-talet och det finns både bassäng och träningsutrustning.

Restauranger värda att besöka

När man har varit ute en hel dag på sightseeing är det skönt att slå sig ner på en restaurang och äta en riktigt god middag.

Omnipollos Hatt: Detta är en bar som även är ett bryggeri. Är du sugen på spännande ölsorter tillsammans med en pizza är det hit du ska.

Kalf & Hansen: Far och son driver denna lunchrestaurang som erbjuder nordisk och ekologisk snabbmat.

Gastrologik: Fokus för denna restaurang är nynordiskt mathantverk med skandinaviska smaker och bra råvaror. Här finns ingen fast meny.

Crispy Pizza bistro: Lyxiga pizzor gjorda på närodlade råvaror och ingredienser går att hitta på Crispy Pizza Bistro.